100 % Azgard Nutrition myseproteinisolat er det raskest absorberende og reneste myseproteinet som finnes.
Vår høykvalitets, profesjonelt studerte formel inneholder nesten null sukker og fett per porsjon. Det som gjør Azgard Whey isolat protein til et av de ledende merkene i Europa, er at ved å bruke vårt Whey isolat protein får musklene dine 28 g av det reneste proteinet per porsjon.
-Protein bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse.
- Tilsatt BCAA 2:1:1 og glutamin øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd med kortvarig, høyintensitetstrening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 3 g kreatin.
Myseproteinisolat (fra melk, emulgator: solsikkelecitin), maltodekstrin, kakaopulver med lavt fettinnhold, salt, fortykningsmiddel (xantangummi), aromaer, emulgator (soyalecitin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), DigeZyme®, søtningsmiddel (sukralose), beta-galaktosidase.
DigeZyme® er et registrert varemerke for Sabinsa Europe GmbH.
Smaker:
Banansplitt
Sjokolade peanøttsmør
Mango
Vanilje
Mørk sjokolade
Sjokoladehasselnøtt
Jordbæryoghurt
Tropisk frukt
Bringebæryoghurt
Kjeks og krem
Hvit sjokoladehasselnøtt
Emballasje
32 g prøve – 1 porsjon
512 g – 16 porsjoner – NY ANKOMST
908 g – 28 porsjoner
2270 g glass (PET) – 70 porsjoner
Hvordan lage en proteinshake?
Proteinshaker er veldig enkle å lage. Du må tilsette anbefalt mengde skjeer med proteinpulver i vann eller melk i en shaker og riste den godt for å få en jevn og deilig proteinboost.
For best resultat og muskelgjenoppretting og -vekst anbefaler vi Azgard Isolate Whey protein etter intensiv trening.
Ingredienser
INNHOLD
Per 100 g
Per porsjon (32 g)
*RI%/32 g
Energi
1591 kJ/
509 kJ/
6,0 %
375 kcal
120 kcal
Fett
1,3 g
0,42 g
0,59 %
hvorav mettet fett
0,6 g
0,19 g
0,96 %
Karbohydrat
2,0 g
0,64 g
0,25 %
hvorav sukkerarter
0,5 g
0,16 g
0,18 %
Fiber
1,6 g
0,51 g
–
Protein
88 g
28 gram
56 %
Salt
1,84 g
0,59 g
9,8 %
DigeZyme®
166 mg
53 mg
–
Laktaseenzym (25000 FCC-ENHET**)
50 mg
16 mg
–
*RI: Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal).